shadow figures

De Shadow Figures zijn ontworpen door het beroemde designduo Freshwest uit Wales. Shadow Figures is een verzameling van 14 mini-sculpturen die silhouetten van mensen in de kustlijn voorstellen. ‘We zijn gefascineerd door de anonimiteit van deze silhouetten en de aanwezigheid die hun schaduwen hen geven. Elk figuur weerspiegelt een werkelijke gebeurtenis, een echte persoon, een moment in de tijd, maar door hun anonimiteit kun je je eigen verhalen en personages maken. Je kunt er voor zorgen dat ze met elkaar of met objecten in huis communiceren. Het is alsof je terugkeert naar je kindertijd, toen we landschappen creëerden uit rimpelingen in een deken of objecten op een tafel. Tot nu toe hebben we veertien ontwerpen gemaakt om uit te kiezen. Het detail dat is vastgelegd in elk figuur geeft een levensechte aanwezigheid. Wanneer ze in een rechte hoek gebogen worden, staan ze stabiel door hun schaduw. We hopen dat je net zoveel van ze houdt als wij!’ – Freshwest

Geef ze een leuk plekje op een schouw, vensterbank, keukentafel, kast etc! Shadow Figures zijn laser gesneden uit 1 mm staal en afgewerkt met een matzwarte oxide patina. De figuren worden geleverd in een trendy verpakking en zijn een origineel kado!

De Shadow Figures zijn bij ons te zien in de galerie en online te bestellen – voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Verzendkosten Nederland € 6,95 – België € 8,95. Boven € 50,- gratis verzending.