Diver

99,00

Diver is een fraai 3D beeld van MAIN kunstenaars vervaardigd in een gelimiteerde editie van 100 stuks. Gemaakt van kunsthars en voorzien van stalen pootje. Je kunt dit beeld in de wand bevestigen door een klein gaatje in de muur te boren, je krijgt zo een fraai 3D effect. Ook is het mogelijk om het object op het voetje neer te zetten. Het beeld komt in een leuke geschenkverpakking en is voorzien van certificaat van echtheid. Te zien in onze galerie in Amersfoort maar ook online te bestellen. Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Gratis verzending.

Categorie:

Marjon Deul  (1966, Noordwijkerhout) en Ien Sluyters (1973, Berkel-Enschot), samen MAIN kunstenaars, maken 3D objecten voor aan de wand van o.a. staal. Twee verschillende persoonlijkheden met ieder hun eigen werk en inzichten. Ze maken eigen en gezamenlijk werk.

Het ontwerptraject, maar ook het buigen en lassen van de sculpturen doen zij samen.  De mogelijkheden van staal zijn voor hen eindeloos, in het platte vlak maar zeker ook 3-dimensionaal. Naast levensgrote stalen beelden heeft Beeldjeshuis ook miniatuurversies hiervan, verkrijgbaar in een gelimiteerde oplage.

Het werk van MAIN is opgenomen in diverse binnen- en buitenlandse collecties waaronder: Tweede Kamer – Den Haag, Museum van Loon – Amsterdam, River Side Church – New York City, National Civil Rights Museum – Memphis USA

De kunstwerken van MAIN zijn te zien in onze galerie in Amersfoort maar ook online te bestellen. Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis.

Come Away With Me is een fraai 3D beeld van MAIN kunstenaars vervaardigd in een gelimiteerde editie van 100 stuks. Gemaakt van kunsthars en voorzien van stalen pootje. Het beeld is verpakt in een fraaie geschenkverpakking en is voorzien van certificaat van echtheid. Voor 12.00 uur besteld, volgende werkdag in huis. Gratis verzending.

Kunstenaar

MAIN Kunstenaars

Afmetingen

14 x 20 x 2,5cm

Materiaal

Staal met PLA (kunsthars)

Levertijd

voor 12.00 uur besteld > volgende werkdag in huis